Kur'an kursunda çocuklara acımasızca dayak atıldı

Çocukları fırlatan, iten ve acımasızca yumruklayan Kur'an kursu hocası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Karşısındaki ufak yaştaki çocuklara şiddet uygulayan ve darp eden hocanın, İstanbul Büyükçekmece'de bir Kur'an kursunda hoca olduğu ifade edildi. İddiaya göre Kur'an kursu, bir tarikata ait.

Haberi, İhlas Haber Ajansı'nın muhabiri Erdal Can İçelli paylaştı:

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

İddiaya göre Kuran kursu, bir tarikata ait.

Skandal olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından sonra ise büyük tepki geldi. 

Dayağın görüntüleri ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

TUTUKLANDI MI

Öte yandan 25 Şubat günü haber sitelerine düşen bir açıklama dikkat çekti.

Büyükçekmece Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada İstanbul Büyükçekmece'de Kur'an kursu görevlisi, çocuğu darbettiği iddiasıyla tutuklandı. Konuya ilişkin açıklama, Büyükçekmece Kaymakamlığından geldi.

Bir derneğin Kur'an kursunda eğitim alan çocuğu darbettiği iddia edilen görevli, tutuklandı. Büyükçekmece Kaymakamlığı, bir derneğin Kur'an kursunda eğitim gören çocuğu darbettiği öne sürülen görevlinin tutuklandığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine müracaat eden D.Ç'nin, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir derneğin Kur'an kursunda eğitim gören oğlu M.Ç'nin burada görevli S.Ç. tarafından darbedildiği iddiasında bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, "Büyük bir üzüntü duyduğumuz olay nedeniyle tahkikat başlatılmıştır. Güvenlik görevlilerimizce yakalanan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Ortaya çıkan görüntü ve açıklamanın aynı olaya ilişkin olup olmadığı ise merak ediliyor.