MNG Kargo Elemanı Sahipli Cins Köpeği Çaldı.

Kadıköy Eğitim mahallesi Hakkıbey sokakta bulunan Tez apartmanından sahipli cins köpek MNG Kargo elemanı tarafından çalındı. Güvenlik kameralarındaki görüntülere göre olay şöyle gerçekleşti:

Saat 13.41 MNG Kargo elemanı komşu binaya giriyor.

Bu arada apartmanda yaşayan bir komşu binadan çıkıyor ve çıkarken köpeği görüyor. 13.42'de Karş binadan çıkan MNG kargo elemanı köpeğin bulunduğu Tez apartmanına giriyor. 4 dakika kadar binada kalıyor.

13.46'da binanın önüne beyaz kapalı Panelvan kargo aracı geliyor.

Bu esnada az önce dışarı çıkan komşu geri döner ve köpeği MNG Kargo elemanının elinde görüyor. Kargo elemanı komşuyu görünce köpeği elinden atıyor ve 8 saniye sonra gelen araçtaki kişi elinde MNG Kargo montuyla koşarak binaya giriyor.

13.47'de Arkadaşının getirdiği montu üzerine giyip köpeği de içine saklayarak çıkıyorlar. Şoför kapıyı açıyor aceleyle araca binip olay yerinden uzaklaşıyorlar. Sokağın biraz ilerisinde manevra yapıp geldikleri yöne doğru uzaklaşıyorlar.

E.B. polis ekiplerince MNG şubesinden alınıp Hasanpaşa Karakoluna götürüldü daha sonra adliyeye sevkedildi. Çıkarıldığı mahkemece sabıkası olmadığından dolayı hırsızlık suçundan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

]]>