Yakup Çelik: Gönül Bağının Düğümünü Çözmeye Hiçbir Menfaat Çevresinin Gücü Yetmez!

Maltepe’nin sevilen simalarından kadim dostumuz Yakup Çelik gazetemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı.

Ülkemizin ve Maltepe’nin siyasi gündemini değerlendirdiğimiz  verimli bir sohbetimiz oldu.

Sohbetimiz sırasında özellikle Maltepe’nin siyasi gündemi ile ilgili düşüncelerimizin ve tespitlerimizin aynı düşünce ekseninde olduğunu görmek bizi de ayrıca mutlu etti. Başarılı siyasi öngörülerde bulunan Yakup Çelik Maltepe’nin  siyasi geleceği ile ilgili öngörülerini bizimle paylaştı.

Yakup Çelik demokrasinin temel unsurunun bir çok farklı sesin uyum içinde tek bir sese dönüşmesi olduğu halde, geldiğimiz noktada eleştiri kültürünün yok edilmeye çalışılması CHP’nin en büyük kaybıdır. CHP düşüncesine taban tabana  ters şiddet dilinin yerleşmesi de benim açımdan çok üzücü ve endişe vericidir. Baskı ve korku iklimi CHP’nin üzerine adeta bir karabulut gibi çöktü…

  Bu baskılara rağmen Özgür İfade Gazetesini CHP kanadından  takip ederek bizlerle aynı bakış açısına sahip olan ve gazetemizi düşünce bazında destekleyen sessiz bir çoğunluğun olduğunu  görmek ise umudumuzu canlı tutuyor dedi.
Siyasi olarak bizleri yok saymak CHP’ye ihanettir diyen Yakup Çelik; ‘’gönül bağının düğümünü çözmeye hiçbir menfaat çevresinin  gücü yetmez, hakkımızın  sonuna kadar takipçisi olacağız. Mücadele her alanda bizim yaşamımızın bir parçasıdır. Mutlak sonuçların halkımızın çıkarına olması ise en büyük isteğimizdir diyerek sözlerini noktaladı.  
Önümüzdeki süreçte bu verimli sohbetleri daha sık yapma kararı aldık.

Bu kıymetli ziyareti ve desteği için Yakup Çelik’e teşekkür ediyoruz.